![]() |
![]() |
![]() |
|
|||||||
| Forum Duyuruları Mümkün olduğu kadar bu bölümü takip edelim lütfen |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
. . . . . Forumumuza eklemiş olduğum bu yeni tema hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum eğer sizde beğenirseniz ana tema olarak bu temayı ayarlayacağım.Şimdiden Teşekkürler . . . . . .
____________________________________ ![]() [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız. Üye Olmak İstiyorum...] [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız. Üye Olmak İstiyorum...][Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız. Üye Olmak İstiyorum...][Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız. Üye Olmak İstiyorum...] |
|
|
|
|
|
|
| Neo` Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
|
|
#2 |
|
Bence önceki hali daha güzeldi..Yani benim düşüncem o yönde.. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
İyide Beren ben bu temayı sen cevap yazdıktan sonta yayınladım ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ben sayfayı yenilememişim be murat bi kaç değişiklik yapmışın alttakilerde onları demiştim, ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
ya yesil ne guzeldi boreas bu bu bu... soylemeye dilim varmıo ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Alttaki duvar kağıdıyla üstteki tema çok uyumsuz. Ben bunu beğenmedim. Şöle krem rengiyle kırmızının buluşması bence daha hoş olar. |
|
|
|
|
#7 |
|
Yaw buna bakınca baska seyleri cift goruyorum cok cırtlak benim gibi renk körü birine ne gareziniz var öbürü daha asil duruyodu fikrimce ya da bayagı bi alısmısım ona ...öbürünü öbürünü istiom diye ısrar etmicem (etsemmi ki ) fikrimizi beyan ettik gidelim gari teşekkürler |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
ilk bastakı yenılıkler alıskanlıkları bı anda unutmak zor olmasına ragmen Guzel ama Acayip Gozumu Yordu :S
____________________________________ |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
simdi hangi temadan bahsedionus anlamadim ama simdi oldugu gibi gayet güzel bence. Nesini begenmediniz annamadimki normalde ben begenmedigim seyleri direk söylerim ama begenmicek bise bulamadim. BoREaS verdigin emeklerden dolayi cok cok tesekkürler ![]() |
|
|
|
|
#10 |
|
Diana sanırım BoREaS ın dun koydugu temayı görmedin bu cok güzel bencede daha asil duuruyo ben aksam hiç giremedim digerine ona bakınca gözlerim görmüyo baska bi sey yoksa bizde BoREaS ın emeklerini görüyoz yani hakkını teslim etmek lazım ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Link Alanı |
|