![]() |
![]() |
![]() |
|
|||||||
| Yeni Üyeler-Tanışma Foruma yeni kayıt olan arkadaşlarımı için güzel bir tanışma ortamı |
| Tags: |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Merhaba arkadaşlar geçiyordum uğradım diyemicem valla beni eLan kandırdı üye oldum ...keyifci de hep keyifli olmamız dileği ile...hoş paylaşımlar... |
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Derin Aramıza Hoş Geldin,Hoş Paylaşımlar Dilerim... |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkadaşım Aramıza Hoşgeldin İyi Paylaşımlarım Dilerim
____________________________________ ![]() [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız. Üye Olmak İstiyorum...] [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız. Üye Olmak İstiyorum...][Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız. Üye Olmak İstiyorum...][Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız. Üye Olmak İstiyorum...] |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aramiza Hosgeldin ii paylasimlar |
|
|
|
|
#5 |
|
hoşgeldin DERİN,ELAN a kanmamak mümkün mü canım,,iyi yapmış,iyi olmuş geldiğin tekrar hoşgeldin.... ![]() |
|
|
|
|
#6 |
|
Yaw kandırdım da kötü mü oldu okuldakilerin dedikodusunu burdan yaparız ![]() Derin hoşgeldin tekrar (yüzüne söyledim ama burdan da soleyim ) Ayrıca Derin in bir kaç istegi var onları da ilerleyen zamanlarda acıklar zannımca ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
[ I]hoşgeldin ... ben de eLan mağdurlarındanım anlıyorum kader arkadaşımı ...[/I] |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
desenize hepiniz elan madurusunuz elan nedir bu milletin senden çektiği ya ![]() |
|
|
|
|
#10 |
|
Aranıza katıldım ama pek paylaşımda bulunamadım şöyle bir memleket havası alıp geleceğim inşallah paylaşımlarımız dahada güzelleşir teşekkürler iyi bayramlar Konu Derin tarafından (18.12.2007 Saat 21:36 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Link Alanı |
|