![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
Yine gozlerimde karanlik var ve aklimdaki ilk cümlem Şu karanlikda kayboluyor gozlerim... ask gibi sevda gibi... Soluk solugayim yine... Ne icin yasiyorum dedikce yüregim şöyle cevap verir oldu.....! Yasam ve kalbin icin... Peki neden dedikce... Sözcüklerim beni bana veriyor sanki... Gözler ve ozlerim gibi... Adı üstünde iste caresizlik ve ben dedimya kagit seni sana yazan kalem sahidim olsun.... Gozlerimin deydigi heryer vatan olmus bana.. Dedimya gözlerim şahidim.. kalemim tanigim olsun ... Zor sevdam sürgün yuregim...Gözlerim sürgün şimdi daldigi her nokda hayatt da olsa acı işte ismi üstünde. Ask bu yasam gibi ozel yokluk gibi agirrrrrrrr.... Sevda bu sessiz ve dilsiz en az bir çocugun anne karnindaki çığlığı gibi..... Yoksulluk dedime kiziyorum bazen nedenmi ben anali babali varlikli ama yuregi olmiyan bir yoksulum... Varlik neki gönlün zengin olmayinca sevda neki kalbindeki caninda can bulmayinca... Iste olay burda baslayip devam ediyor.. Nerdeyim bu dort duvar sahidimmi gecenin karanliginda kaybolan gozlerim tanigimmi yoksa... nerdeyim bu benmiyim yizldizlari izlemek varken kumsala uzanip niye bedendeki ruhu dort duvara hapsetmekdeyim.... Aciyorum yanlizliga kimsesizlige... nedenmi cunki sevdam dilsizzzzzzz yuregim sessiz... kalbim sagir olmus.... Yasam beni benden kildikca sözlerim tükenir olmus ... hayat bumu bu kadar basitmi...! Anlamiyorum.. Oyleyse... Isyanim var bu goz yasina.. ISyanim var caresizligeeeeeeeeeee Isyanim var beni benden calan dunyaya....! ISyan etmekden bikmisken ben şu gelir olmus aklima... Nereye kadar yasarsin ne zaman dur dicek duygularin yuregine soruyorum sana... Duygularim yuregime sus dedi annnnnnnnn ISte o an... Kalbim de buyuk AsKIndan ebediyette vaz gecmis olucak...Ve ben yeniden var olmak yerine SOnsuzluk icinde YoK Olucagim. Ozaman Soylenicek son cumlem su olucak sonsuzluga yol alirken... |
|
|
|
|
| Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
|
|
#2 |
|
Emegine Saglik Paylasimlarin guzel oldugunu biliodum uyusum ![]() |
|
|