![]() |
![]() |
![]() |
|
|||||||
|
|
|
|
|
| Tags: hazir makyaj |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
|
|
#1 |
|
Hazırcılık insanların dogasında var tamam ama bu kadarına da ne denir bilemiyorum... [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız. Üye Olmak İstiyorum...] [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız. Üye Olmak İstiyorum...] [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız. Üye Olmak İstiyorum...] [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız. Üye Olmak İstiyorum...] [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız. Üye Olmak İstiyorum...] |
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ayy bu süperr tam benlik..kim uğraşcak on saat ton tutturmak için far sürmeye ne hacet hazırı varmış yapıştır;kaldır bitti gitti.. Tuttum ben |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Acil durumlar icin cok iyi method bence bulursam alirim bundan ben ya ![]() |
|
|
|
|
#4 |
|
ben makyaj yapmadıgım için bana tuhaf geldi altı ustu bi far sur gitsin yaw ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
hımm akıllıca ben de mi atılsam bu işe ticaretini yaparım yaw ama yok yok kariyer testi ticarete atılma safsın demişti tşkler paylaşım için ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
HAZIR GÖZ MAKYAJI 'Çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır' sözünü düstur edinmiş kozmetikçiler dünyada bakımsız ve makyajsız kadın bırakmamaya niyetliler. Zaman problemi çekenler, makyaj yapmayı beceremiyorum diyenler, ve makyaj yapmaya üşenenler, sizi çok sevindirecek bir ürün çıktı. Yapıştırdığınızda siz çıkarana kadar istedeğiniz şekilde kalacak zahmetsiz göz farı çıkartmaları. ![]() Bu ürünleri kullandığınızda yüzünüze hem profosyonel bir makyözün eli değmiş gibi görüntünüz olacak, hem de zamandan kazanacaksınız. Her göz farı çıkartması 20 kez kullanıma göre yapılmış ve bir çiftin fiyat aralığı 10 dolarla 15 dolar arasında değişiyor. İnternet üzerinden de satın alabileceğiniz bu ürünleri 'eye shadow kit' ya da 'eye shadow stickers' diye arama yaparak bulabilirsiniz. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
| BeReN Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
|
|
#7 |
|
yol arkadaşım teşekkürler bizler için çok yararlı paylaşım ![]() |
|
|