![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
Bir öğrenci eviiii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonda ki pasta üstü mumlar iyi fikir |
|
|
|
|
|
|
| eLan Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
|
|
#2 |
|
Ben Bu Resmı Bıyerden Hatırlıyom Ama Nerden ![]()
____________________________________ |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ben olsam daha beter ederdim burayı ![]() ![]() çok güzel olmuş saol
____________________________________ - - - - - - - - - not: lütfen emeğe saygı iyide olsa kötüde olsa konuları yorumlayalım(bi teşekkürde fena olmaz hani )ısırırım walla [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız. Üye Olmak İstiyorum...] |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Memnunıyetle. Bı daha Kufur yazma Foruma. Adres ısteyeceksen benden ıste Ok Bye sana. |
|
|
|
|
#6 |
|
aman tanrım o mutfak ne öle benim odam bile bu kadarıyla boy ölçüsemez |
|
|
|
|
|
|
#8 |
Ne ilginç fikirlerle donatılmış bi evmiş... |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Fıcayla içki içtikleri için akılları başlarından gitmiş bunların yoksa normal insanlar böyle bir evde yaşayamaz. Hayret komsuları hiç mi gormemiş bunların evini... Çoktan ''çöp ev'' ihbarı yapmaları gerekirdi ![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
____________________________________ SeVGi UğRuNa öLMeK oNuNLa BiR öMüR GeÇiRMeKTeN DaHa HuZuRLuDuR.!!! |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Link Alanı |
|