![]() |
![]() |
![]() |
|
|||||||
| Serbest Kürsü Yazılarınız Diger Kategorilere Uymuyorsa..Buraya Buyrun.. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() Bir akıl hastası, bu resmi yapmış.Resim oldukça ünlü, ama nedeni ne yapanın akıl hastası olması, ne de nadir bir hastalığa yakalanmış olması.Resmi yapanın bir fobisi var, psikiyatri profesörü onlara bu resmi gösteriyor; dikkatlice bakmalarını, resimde hastanın fobisinin ne olduğuyla ilgili bir işaret olduğunu, bunu bulmalarını söylüyor. Verdiği ipucu da şu: "Ayrıntılara takılmayın, resmin bütününü görmeye çalışın. Eğer tüm cisimler kaldırılırsa resim neye benzer, onu düşünün." Profesörün dediğine göre cevaba yaklaşanlar varmış, ama bulan daha yokmuş. |
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
çok güzel soru walla bence adamın yalnızlık korkusu var çünkü mutlu mesut kalabalık eğlenceli bi hayat var resmin genelinde
____________________________________ - - - - - - - - - not: lütfen emeğe saygı iyide olsa kötüde olsa konuları yorumlayalım(bi teşekkürde fena olmaz hani )ısırırım walla [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız. Üye Olmak İstiyorum...] |
|
|
|
|
| taz0658 Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
|
|
#3 |
|
Ya ben boşuna demiyorum akıllı olup dünyanın kahrını cekecegine deli ol dünya senin kahrını ceksin belli ki kuyuya tas atmıs her kimse biz de cıkarmaya ugrasmayalım en azından ben ugrasmıcam oh olsun ![]() |
|
|
|
|
| eLan Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
|
|
#5 |
|
profesorun dedigi gibi tum nesneleri yok sayıp resme baktığımda ay ' a benzettim ben... |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Beyaz Ya da Kar Yada Soğuk ... |
|
|
|
|
#7 |
|
bnce boş bi resme benzıoo bir resmin ne kadra boş olupda yasamanın anlamı olmıcagını demek istio galıbaa
____________________________________ [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız. Üye Olmak İstiyorum...]
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Link Alanı |