![]() |
![]() |
![]() |
|
|||||||
| Aşk Aşk Nedir ? |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() Her gidişin ayrı bir anlam yıkıyor... yapma Allah aşkına ya hep kal benimle söz etme gidişlerden Ya da silinsin isminde cisminde oynama benimle dengemi bozu yosun? Aşkı yaşayacak yürek bırak mı yosun insanda böyle değildin sen ne oldu sana bittiyse heyecağının bileyim bende seni çok seviyorum diye başlayan ve ama ile biten cümleleri duymaktan bıktım seviyorsan seviyorsundur aması olmaz bu işin üstelik bir cümlede ama varsa bir önceki yargını Hiçbir hükmü yoktur ![]() seni çok seviyorum ama birlikte olmamız imkansız ya ya imkansız diye biliyorsam eğer sevmiyorsun demektir bahanelerin arkasına sığınma insanların hayatına sorgusuz sualsiz girip darma dağın eden sonrada Hiçbir şey söylemeden gitmeye çalışanlardan nefret ediyorum böyle misin sende gerçekten gitmek mi istiyosun yürekli ol biraz... hadi konuş... söylemek istediğini söyle iki çift sözü haketmedimi bu aşk yaşanılan bunca şeye hiç mi saygın yok ![]() ah ben niye yanılıyorum niye tam işte bu dediklerim sömürüyor aşkım biraz dahamı katı olmalıyım biraz dahamı kapalı tutmalıyım kapılarımı bazen bu dünyadan olmadığını düşünüyorum bu devrin adamı değilim oyun çeviremiyorum ve sap yapamıyorum bana ait olmayan kişiliklere bölünüp bir plan dahilinde hareket edemiyorum insanız biliyorum hepimizin zaafları var hepimiz egolarımıza boyun eğebiliyoruz. iyide hep benimi bulacak ![]() Hiçbir kalbine yer vermeden Hiçbir hesabı düşünmeden açsaydın eğer bana yüreğini işte o zaman görürdün bir aşkın nasıl efsaneye dönüşebileceğini sen gözlerini kapatıyorsun bir sen varsın başka hiç kimseye bakmıyorsun her şey senin çevrende şekillenmeli her şey sana göre düzenlenmeli beceremiyorum kusura bakma şimdi gidiyorum ![]() aşk tam samimiyet ister kendini aşkın kollarına ya bırakırsın ya bırakmazsın bir yarısı dışarıda kalsın dediğin noktada aşkı boğarsın yok edersin o güzelim duyguyu bu yüzden hep cesurların işidir aşk ![]() kaçışları,yalanları,aptalca oyunları kabul etmez aşk saf güzel insanları sever kafasında bin bir tilki dönenle aşk yaşayamazsın istesen de yaşayamazsın arınmalısın en saf en duru haline bölünmelisin ki, yaşayabilesin aşkı kısacası sevgilim aşk sana göre değil hiç senin yolun açık olsun hadi hadi git git ki ben yaşayım aşkı ben seveyim seni yokluğun beni boğuyor ama olsun bunu bilmek bile bana huzur veriyor bırak bırak aşk bende kalsın |
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
ah ben niye yanılıyorum niye tam işte bu dediklerim sömürüyor aşkım biraz dahamı katı olmalıyım biraz dahamı kapalı tutmalıyım kapılarımı Emegine Saglik canim cok güzel hazirlamisin renkleriyle gif resimleriyle cok guzel olmus sayfa... |
|
|
| Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
|
|
#3 |
|
aşk tam samimiyet ister kendini aşkın kollarına ya bırakırsın ya bırakmazsın bir yarısı dışarıda kalsın dediğin noktada aşkı boğarsın yok edersin o güzelim duyguyu bu yüzden hep cesurların işidir aşk Emegine saglik BeReN cok özenli olmus herseyiyle ![]() |
|
|
| Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
|
|
#5 | |
|
Alıntı:
![]() |
||
|
|